Registreeri

Toidureporteri kokteilid

Vaata videot......

 

Löbus öun

Saaremaa Rabarber 4 cl
öunamahl 12 cl
fariinisuhkur 1-2 tl
kaneel

Valmistamine:

kuumuta mahl keemiseni ja kalla sangaga klaasi, lisa fariinisuhkur, kaneel ja Saaremaa Rabarber. Kaunista öunaviiluga.
SERVEERI KUUMALT!

 

 

 


Mesine örritaja

Saaremaa Rabarber 4 cl
apelsinimahl 12 cl
mesi

Valmistamine:

kuumuta mahl keemiseni ja kalla sangaga klaasi, lisa mesi ja Saaremaa Rabarber. Kaunista apelsinikoore spiraali vöi apelsiniviiluga.
SERVEERI KUUMALT!

 

 

 


Aadama öun
rohelise öuna liköör 2 cl
värskelt pressitud laimi mahl 0.5 cl (1 laimisektor)
Saaremaa Rabarber 2 cl
Ääre kaunistamiseks: suhkur ja kaneel

Vala pool pitsi öuna likööri, pigista paar tilka laimi mahla, kihita peale Rabarberi viin.

 

Suurema valiku mönusaid Saaremaa kokteile vöid avastada vajutades SIIA

Liitu uudiskirjaga

Reklaam

banner
 
banner